Ir al contenido principal

Reiki en Hospitales


Desde hace unos  años, más de diez en algunos casos, se está utilizando Reiki en hospitales de referencia de diversos países, como EE.UU, Reino Unido, Canadá, Portugal, España, Argentina, Australia, etc., para ayudar a superar dolores, efectos secundarios de los medicamentos y problemas de ansiedad de los pacientes y sus familiares.

En el informe adjunto podréis encontrar la información completa en inglés y una serie de enlaces a cada país.

https://www.humanfrequencies.com/category/reiki-hospitals/  

 Eugeni Garcia Mitjans:
tel. 628218385

Comentarios

Entradas populares de este blog

Terapias para eliminar estrés y ansiedad

¿Sientes un peso en el estómago que no te deja respirar? ¿No puedes dormir ni descansar lo suficiente?. ¿A veces Tienes palpitaciones,ahogos y sudores? ¿Te ves incapaz de vivir tu vida normalmente? Información :eugeni@canalesdereiki.comEl tipo de vida actual, siempre con prisas, con los pedidos para ayer, los salarios bajos y los precios altos, la alta exigencia con que se nos trata, la falta de consideración, etc., puede irnos llevando a una vida gris, sin intereses, sin autoestima, sin gratificaciones, con mucha presión, que acabe sumiéndonos en la desesperación, el estrés, el insomnio o la ansiedad.

Pueden llegar incluso a sufrirse crisis de ansiedad, con palpitaciones, dolor de pecho, ahogos, sudores, etc. Cuando estas situaciones se cronifican, es muy difícil sanar solo, ya que uno se encuentra en una espiral negativa que le va arrastrando más y más abajo.
En estos casos el Reiki y las terapias energéticas son una gran ayuda, ya que la energía que se recibe calma la mente y el cuerpo, …

Reiki per a nens

La majoria de la gent ha sentit parlar del reiki com a teràpia natural, alternativa, energètica o complementària, però, realment sabem què és?


El Reiki ha estat reconegut com a teràpia complementària per la O.M.S. i és àmpliament utilitzada avui en día en hospitals de tot el món com a complement en moltes especialitats (oncologia, prematurs, transplantaments,  cardiologia, etc).


Reiki és una teràpia natural que utilitza l'energia i  permet tractar malalties i desequilibris físics i mentals.


Mikao Usui va ser qui va desenvolupar el Reiki durant un retir espiritual, encara que ell sempre va afirmar que únicament "va redescobrir " una tècnica de sanació mil · lenària, que ja existia però que portava molt de temps oblidada .


Per aplicar Reiki, el terapeuta posa suaument les mans  sobre la persona, vestida, i, començant pel cap, va actuant sobre les zones més necessàries, arribant fins als peus.
No cal contacte directe sobre el cos, encara que es molt relaxant sentir l'esca…

Com millora Reiki les relacions familiars

Hem parlat de l’efecte del Reiki en els nadons i nens, en els adults i ara m’agradaria anar encara més lluny i parlar dels beneficis que pot aportar el Reiki a la nostra vida diària i familiar.


En la majoria dels casos, treballem tot el día i arribem a casa cansats, amb ganes d’asseure’ns i descansar sense que ens molestin massa, però tenim parella i fills que estan esperant que entrem per la porta per començar a demandar la nostra absoluta atenció per jugar, parlar o fer deures i activitats.

CURSOS
Molts cops, a l’estar cansats i nerviosos, la nostra reacció acostuma a ser d’impaciència i malestar, acabant amb discussions, baralles amb la parella i els conseqüents càstigs als nens.Més tard, de nit, ens arrepentim i ens culpem del que ha passat, però el cert és que al poc temps es repeteix la situació sense que ho poguem evitar; És més: fins i tot arribem a creure que no ens en podrem sortir mai si no canviem de feina o de situació vital.

Afortunadament, no ens calen tants canvis dràstics…